Gezamenlijke Huurderskoepels aangehaakt!

Fijn! Betrokkenheid van de corporatiehuurders is onmisbaar bij het klimaatadaptief maken van de wijken, en het werken aan meer biodiversiteit. Bij o.a. de ontwikkeling van beleid, het maken van buurtplannen en bij de gewenste vergroening van de tuinen. De Gezamenlijke Huurderskoepel is partner in het Programma van de Initiatiefgroep Klimaatadaptatie en Biodiversiteit in Breda. We hebben digitaal kennisgemaakt: de aangesloten koepels en vertegenwoordigers van de gemeente. Na mijn presentatie zijn werkafspraken gemaakt en ideeën uitgewisseld, over oa de wens om mensen met een migratieachtergrond goed te betrekken. Een mooie start is gemaakt.

De Tuin met Stip geland!

Het kinderboekje dat ik met Merike van de Vijver heb kunnen maken wordt goed ontvangen. Het is al geland bij scholen, Natuur- en milieucentra, kinderboerderijen en bij vele vaders, moeders, opa’s, oma’s. En daarmee bij veel kinderen! Ouders worden opgetrommeld om aan de gang te gaan in de tuin. Het boekje wordt vermeld in de … Lees verder De Tuin met Stip geland!

IKAB Academie

Na de algemene informatiewebinars gehouden bij de Alwel, WonenBreburg en Laurentius, de verschillende afdelingen bij de gemeente Breda en bij de gezamenlijke huurderskoepel, een vervolg rond specifieke onderwerpen. Over Groene Daken, met dank aan John Veerman van Stadgenoot en Mattijs van Dalen van Green Revolution. Over Biodiversiteit met Marjan Kootwijk van Ymere en Rombout van … Lees verder IKAB Academie