Gi-ga-groen kinderboekenweek

Wow! Met 75 kinderen gejuicht voor het vergroenen van een tuin! Een warm onthaal voor ons boekje De Tuin met Stip. Het neemt de kinderen tijdens het voorlezen helemaal mee. We hebben gekeken en geluisterd, en bewogen als Worm, Kikker, Vlinder, Bij, Merel en Egel. Ook werd er gespit en zijn we geaard als boom. Alles voor een fijne en gezellige groene tuin. Geweldig om bij twee groepen op OBS de Meridiaan in Dordrecht te zijn. Samen hebben we ook bolletjes geplant. Een van de kinderen wilde doorgaan met planten! Kan goed want de patio kan veel groenblauwer! Ook heb ik een groep van de buitenschoolse opvang op Duurzaamheidscentrum Weizigt voorgelezen, en daarna zijn we gaan speuren naar de vriendjes van Stip. Respect voor en dank aan de juf Truus Wagenaar en Suzanne Stolk, Leanne van Diggelen en Corien Bijl van Weizigt. De kleurplaat, ook gemaakt door Merike van de Vijver, is prachtig en de buttons zijn in trek! Op naar meer groen in de tuinen. En naar nog meer actie rondom het boekje in een volgende campagne?